

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От свещен дар в древността до съвременен суперплод – какво прави смокините толкова ценни и как се приготвя популярният еликсир със зехтин
Ароматът на печени чушки през есента може да увлече в романтика дори и тези, които не си падат по приготвянето на зимнина
През 2025 г. над 10 000 ученици от I до III клас ще преминат през обучението
Биволското мляко е продукт, който в последните години все по-често привлича вниманието на специалисти, потребители и производители
Макар че в България най-разпространено е кравето мляко, биволското заема специално място в традициите и кухнята
Бизнесът на 28-годишния младеж засега включва само един продукт – хранителна добавка, която се предлага на цена от 80 лева в официалния сайт на фирмата
Във Франция го наричат „лекарство за артрит“
Може да се използват както за кулинария, така и за отглеждане на растения и почистване на обувки
Днес този плод се цени не само като компонент на вкусна и здравословна храна, но и се използват активно в козметологията
През лятото имаме нужда от по-малко калории и храненето трябва да бъде по-нискокалорично, тъй като заради жегите забавяме горенето на калории в телата си, казва специалистът